Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.05.13
1024 7 Печатать

Укргосреестр начал предоставление консультаций онлайн

   Державна реєстраційна служба України розпочала надання консультацій за допомогою skype та телефонного зв’язку.
   
   Кожен громадянин може поставити запитання, що стосуються державної реєстрації прав на нерухоме майно та отримати кваліфіковану відповідь фахівців відомства.
   
   Консультації надаються з понеділка до п’ятниці з 9.00 до 18.00.
   
   Отримати консультацію можна, здійснивши голосовий дзвінок за номером (044) 517 65 15 або надіславши голосове чи текстове повідомлення абоненту скайп drsu.online.
   
   "Ми хочемо, щоб наші послуги були більш комфортними для громадян. Саме тому робимо акцент на використання сучасних систем комунікації", - зазначив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.
По материалам Укрдержреєстр
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Артём Г.
27.05.13 23:55

Что-то не добавляет в скайпе меня Держреестр(

Ответить
  • бух
28.05.13 00:22

Дуже вдячна голові Укрдержреєстру Вороні Д. за можливість консультації за допомогою Skype. Надіюсь, що і на місцях при подачі документів колись він наведе порядок, а то 3 тижні тому подавала документи у Кременчуці- 1людину приймають 1годину, коли почали запитувати чому так довго, нам відповіли, що прийомом документів займається 1людина (для довідки - населення міста більше 200тис.) і для сканування документів по одній справі їй потрібно 40хв!!! Тож нас чекала "приваблива" перспектива просидіти там цілий день або ще краще прийти завтра-післязавтра. Звичайно промовчати в такій ситуації дуже важко і коли почали говорити, що будемо скаржитись і т. д.- всю, зверніть увагу, всю чергу!!! прийняли приблизно за 20хв. Чому не можна так відразу, чому на місцях створюються штучні проблеми?

Ответить
  • Вредная
28.05.13 01:06

Без штучних проблем немає "покращення" ((((((

Ответить
  • plv
28.05.13 01:15

хочеться думати, що це правда. І ми змежемо отримати кваліфіковану консультацію

Ответить
  • мерещится
28.05.13 03:05

компетентну )

Ответить
  • Алена
28.05.13 03:36

В Кременчугской налоговой инспекции инспектора живут своей жизнью, а то что очередь то : "НЕХАЙ ВЕСЬ СВІТ ЗАЧЕКАЄ". Благо, что не приходится теперь с кременчугскими дело иметь - в Киеве как-то намного все проще.

Ответить
  • Аноним
28.05.13 06:43

О да. А у нас госрегистраторша королева! Вот это точно про неё" НЕХАЙ ВЕСЬ СВІТ ЗАЧЕКАЄ"! Она доки может выдавать неделями! Приходиться в соседний город иногда ездит, там за 15 минут сделают всё. А у неё от 2х дней)))

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям