Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.05.13
893 5 Печатать

Начал работу Общественный совет при Миндоходов

   При Міністерстві доходів і зборів утворено Громадську раду, яку очолив віце-президент Асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» Ярослав Романчук.
   
   Склад Громадської ради затверджено рішенням установчих зборів, які відбулися сьогодні, 28 травня, та наказом Міністра доходів і зборів Олександра Клименка. Зокрема, до складу ради увійшов 81 представник інститутів громадянського суспільства, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці активного діалогу між громадськістю та Міністерством. Більше половини нових учасників Громадської ради при Міністерстві мають досвід роботи в аналогічних колегіальних органах, що працювали при Державній податковій службі України та Державній митній службі України.
   
   Наступне засідання Громадської ради заплановано на середину червня. Очікується, що на ньому буде утворено дві робочі групи, що займатимуться, відповідно, податковими та митними питаннями.
   
    Згодом громадські ради будуть утворені при усіх регіональних управліннях Міндоходів. До їх складу матимуть можливість увійти регіональні та місцеві громадські організації, що прагнуть конструктивного діалогу з Міністерством.
   
   Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства Громадська рада – це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
По материалам Прес-служба Міндоходів
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • бух-бух
28.05.13 23:48

Ещё одна свора иждивенцев на шее предпринимателей...

Ответить
  • Люся
28.05.13 23:56

"Більше половини нових учасників Громадської ради при Міністерстві мають досвід роботи в аналогічних колегіальних органах" - эта половиша переходит из комитета в комитет, проедая наши денежки в немалых количествах, а работатать так и не научились и , главное, не хотят

Ответить
  • ОТОЖ
29.05.13 00:07

Конструктивний діалог потрібно мати,але ж не такою догорою ціною!?

Ответить
  • Аноним
29.05.13 01:42

Пусть лучше в форумы позаглядывают, там они увидят настоящую "Громадську думку", а не думку иждевенцев

Ответить
  • бух-бух
29.05.13 05:01

*** -Как измерить уровень коррупции чиновников? -Посчитать на Крещатике соотношение каштанов Бриоти с обычными! *** И только в нашей стране на самые хлебные места приходят из злачных!

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям