Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.06.13
1939 0 Печатать

Как будут определять наличие электронного документа на определенный момент времени

   КМУ постановою вніс зміни до Порядку засвідчення наявності електронного документа (електронних даних) на певний момент часу.
   
   Зокрема документом уточнено, що час, який використовується в позначці часу, установлюється акредитованим центром сертифікації ключів і центром сертифікації ключів за київським часом на момент її формування та синхронізований із Всесвітнім координованим часом (UTC) із точністю до однієї секунди.
   
   Нагадаємо: позначка часу — це сукупність електронних даних, створена за допомогою технічних засобів і засвідчена електронним цифровим підписом центру сертифікації ключів, яка підтверджує наявність електронного документа (електронних даних) на певний момент часу.
   
   Постанова КМУ «Про внесення змін до Порядку засвідчення наявності електронного документа (електронних даних) на певний момент часу» від 27.05.2013 р. № 371.
   Набирає чинності з дня офіційного опублікування.
   Станом на 31.05.2013 р. не опублікована
По материалам Інтерактивна бухгалтерія
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям