Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.06.13
1331 0 Печатать

Предложено уточнить полномочия НБУ по установке сроков расчетов в инвалюте

   Народний депутат України
   Проект закону України
   "Про внесення змін до Закону України "Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті" (щодо встановлення Національним банком України строків розрахунків)"
   від 18.06.2013 N 2338а

   
   У Верховній Раді зареєстровано проект Закону від 18.06.2013 N 2338а, яким, пропонується внести зміни до Закону "Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті", якими, зокрема, передбачається, що Нацбанк матиме право запроваджувати на строк до 6 місяців менші строки розрахунків, ніж ті, що визначені ч. 1 ст. 1 Закону, та лише у разі виникнення дефіциту платіжного балансу.
   
   Зменшені строки розрахунків Нацбанком не можуть бути меншими 90 календарних днів.
   
   У разі запровадження Нацбанком зменшених строків розрахунків, наступне зменшення таких строків буде можливе не раніше, ніж через рік з дня закінчення запровадження Нацбанком зменшених строків.
   
   У випадку прийняття Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
По материалам ЛИГА:ЗАКОН
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям