Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.06.13
1581 0 Печатать

О представлении статистической отчетности при наличии задолженности по выплате зарплаты

   Усі підприємства, установи, організації – юридичні особи (відокремлені підрозділи) з кількістю працівників 10 і більше осіб у разі наявності (або виникнення) заборгованості з виплати заробітної плати зобов’язані звітувати за ф.№ 1-ПВ (місячна) “Звіт з праці” (розділ ІІ), починаючи з періоду виникнення боргу і до повного його погашення. Термін подання звіту до 7 числа після звітного періоду. У разі неподання органам державної статистики даних для проведення державних статистичних спостережень до посадових осіб, які скоїли дане порушення, застосовуються заходи адміністративного впливу згідно зі статтею 1863 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”.
По материалам Головне управління статистики у Полтавській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям