Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.07.13
2246 2 Печатать

Обновление РРО не является основанием для его перерегистрации

   Підготовлено експертами Компанії «Дінай», www.dinai.com
   
   Автор: Наталія Михальченко
   
   Фіскали повідомляють, що при оновленні програмного забезпечення РРО для надання звітності до податкових органів по дротових або бездротових каналах здійснювати перереєстрацію РРО не потрібно. Це пов’язано з тим, що при оновленні ПО не змінюються дані щодо фіскального номера реєстратора, дати занесення фіскального номера реєстратора, індивідуального номера платника, дати занесення індивідуального номера платника.
   
   Нагадаємо, що обов’язок звітування перед органами ДПС шляхом надання по дротових або бездротових каналах зв'язку електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам'яті РРО або в пам'яті модемів, які до них приєднані, передбачено Законом про РРО з 01.01.2013 р. А ось відповідальність за неподання такої звітності буде застосовуватися вже з 01.01.2014 р.
   _______________
   
   За інформацією з Єдиної бази податкових знань
   
   Відтворення матеріалу у будь-якій формі повністю або частково можливо лише з письмового дозволу Компанії "Дінай"
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • бух
24.07.13 07:23

пояснили, когда уже все перерегистрировали.... уроды.....

Ответить
  • непонятки
24.07.13 11:46

а я понервничала - РРО модифицировали и он "пропал" из реестра налоговой. Звоню - "мы не знаем, почему вашего РРО нет в реестре, может быть программный сбой". Через пару дней все восстановилось. Так что будьте внимательны...

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям