Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.07.13
1535 2 Печатать

Жители Киевской области смогут записаться на прием к государственным регистраторам через Интернет

   З 1 серпня 2013 року мешканці Київської області зможуть записатися на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану та відділів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційних служб Головного управління юстиції у Київській області через Інтернет.
   
   Такою послугою зможуть скористатися мешканці, які звертатимуться до Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Васильківського, Обухівського міськрайонних та Вишгородського і Києво-Святошинського районних управлінь юстиції Київської області.
   
   «У нас є чітке завдання - максимально спростити для громадян процес подання документів для здійснення державної реєстрації. Одним із механізмівє запровадження можливості попереднього запису на прийом до державних реєстраторів через Інтернет. Я впевнений, що це дозволить громадянам значно економити власний час, заздалегідь плануючи візит до нашої служби. Крім того, попередній запис на прийом дозволить звести до мінімуму ймовірність виникнення черг», - зазначив начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Київській області Ігор Долинський.
   
   Запис на прийом здійснюватиметься через веб-сайт реєстраційної служби Головного управління юстиції у Київській області http://rs-kyivobljust.gov.ua/.
По материалам Державна реєстраційна служба
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Аноним
31.07.13 08:25

А что делать жителям других областей Украины???

Ответить
  • Хамка
31.07.13 08:26

cпасибо за информацию

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям