Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.07.13
1020 0 Печатать

Налогообложение инвестиционного убытка

   Лист ДПС України від 01.04.2013 №1972/К/17-1114
   
   Державна податкова служба України надала роз’яснення стосовно оподаткування інвестиційного прибутку у разі виникнення від’ємного значення об’єкта оподаткування.
   
   Від’ємне значення результату розрахунку інвестиційного прибутку від операцій з цінними паперами чи деривативами вважається інвестиційним збитком.
   
   Якщо за результатами звітного податкового року отримано інвестиційний збиток, його сума не враховується податковим агентом під час визначення податку на доходи фізичних осіб. За результатами річного декларування вона може бути перенесена платником податку у зменшення інвестиційного прибутку, отриманого від операцій з інвестиційними активами. Така операція відображається у додатку 3 до Податкової декларації про майновий стан і доходи.
По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям