Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.08.13
2454 3 Печатать

Исправить ошибку в фамилии работника в трудовой книжке можно

   Лист Мінсоцполітики від 16.04.2013 № 54/06/186-13
   
   Фахівці Мінсоцполітики повідомили, що помилку, допущену у прізвищі працівника в його трудовій книжці можна виправити, якщо її було допущено на попередніх місцях роботи. Виправлятимуть її на підставі паспорта, свідоцтва про народження, свідоцтва про шлюб тощо із посиланням на номер і дату такого документа.
   
   Коли ж помилки припустились під час первинного заповнення, така трудова книжка вважається зіпсованою і підлягає знищенню. Її вартість сплачується підприємством.
По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • АРФА
15.08.13 12:57

Не понятно. Если "на попередніх місцях роботи" - то можно, а если "під час первинного заповнення" - то нельзя. По-моему фамилия пишется только один раз "під час первинного заповнення". Так когда же можно?

Ответить
  • ***
15.08.13 13:16

например, при вступлении в брак девушки (а иногда и ребята) меняют фамилию

Ответить
  • Марі
15.08.13 13:19

Ну що незрозумілого: Отримали від працівника трудову книжку з записами з попереднього місця роботи з нперавильним прізвищем - виправляємо, Самі виписували трудову - зробили помилку - виписали нову за рахунок підприємства.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям