Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.08.13
1255 0 Печатать

Кредитным учреждениям добавили отчетность

   Національна комісія; що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
   Розпорядження
   "Про внесення змін до Порядку складання та подання звітності кредитними установами до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг"
   від 23.07.2013 N 2402

   
   Нацкомфінпослуг розпорядженням від 23.07.2013 N 2402 внесла зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними установами до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, якими зобов'язала кредитні установи подавати нерегулярні звітні дані в разі надання великого кредиту.
   
   Під великим кредитом розуміється кредит, наданий кредитною установою згідно з одним або кількома кредитними договорами (у тому числі з урахуванням додаткового договору(ів) до такого кредитного договору(ів)) одному позичальнику (одному або кільком позичальникам, які є пов'язаними чи афілійованими особами) протягом 30 календарних днів з дати укладання першого кредитного договору на суму, що дорівнює або перевищує 1000000 грн.
   
   Дані потрібно подавати в електронній або паперовій формі протягом трьох робочих днів після дати укладання кредитних договорів.
   
   Крім цього, у 2014 року кредитні установи, утворені у формі акціонерного товариства, разом з річною фінансовою звітностю будуть подавати звіт про корпоративне управління.
   
   Строк подання річної фінансової звітності разом з аудиторським висновком (звітом) та звітом про корпоративне управління не пізніше 01 червня року, наступного за звітним.
   
   Розпорядження зареєстроване в Міністерстві юстиції 15 серпня 2013 р. за N 1411/23943 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування, крім окремих змін, які набирають чинності з 01 січня 2014 року.
По материалам ЛИГА:ЗАКОН
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям