Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.09.13
1294 5 Печатать

Изменения регистрационных данных в свидетельство плательщика единого налога вносятся в день представления в орган доходов и сборов соответствующего заявления

   Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що до раніше виданого свідоцтва платника єдиного податку в день подання платником єдиного податку заяви органом доходів і зборів вносяться зміни щодо:
   
   1) прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця, або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
   
   2) податкової адреси суб’єкта господарювання;
   
   3) місця провадження господарської діяльності;
   
   4) видів господарської діяльності.
   
   При цьому, у разі зміни найменування юридичної особи, прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків) заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін.
   
   Платники єдиного податку І-ІІ груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності, видів господарської діяльності подають відповідну заяву не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни.
   
   Платники єдиного податку ІІІ-ІV груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності подають заяву разом з податковою декларацією за податковий (звітний) період, у якому відбулися такі зміни.
   
   Форму заяви можна завантажити з веб-порталу Міністерства доходів і зборів України у рубриці "Податки, збори, платежі", підрубриці "Місцеві податки".
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бух
13.09.13 10:13

Не могу найти форму заявления на сайте, подскажите по-подробнее, где находится

Ответить
  • Ира
13.09.13 10:21

У нас объединенная налоговая, все документы "катаются" из города в город. Пишешь заявление на справку, оно едет в другой город на резолюцию, потом назад в наш, потом справка едет на подписание, потом назад. Об отметке день в день речи вообще нет! Сдавайте единый налог и приходите через 2 недели!

Ответить
  • Киев
13.09.13 10:23

Для Бух: Название Бланка Скачать бланк Заява про застосування спрощеної системи оподаткування (наказ Мінфіну від 20.12.2011 р. №1675) http://buhgalter911.com/Res/Blanks/GNI/ednalog.aspx

Ответить
  • Бух
13.09.13 10:35

Для Киев: Спасибо, нашла

Ответить
  • Таня
11.12.13 21:49

и от меня спасибо Киеву

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям