Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.09.13
1214 0 Печатать

Украина и Шри-Ланка подпишут соглашение об избежании двойного налогообложения

   18 вересня на засіданні Кабінету Міністрів України було схвалено проект розпорядження КМУ «Про підписання Угоди між Урядом України та Урядом Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланки про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та капітал».
   
   Відповідно до даного розпорядження повноваження на підписання зазначеної Угоди надано Міністру фінансів України Юрію Колобову.
   
   Метою укладання даної Угоди є уникнення подвійного оподаткування доходів фізичних і юридичних осіб, які виникають на території обох країн.
   
   Варто зауважити, що Угода також спрямована на:
   
   - запобігання ухиленням від сплати податків;
   
   - усунення податкової дискримінації;
   
   - створення механізмів щодо покращення співробітництва між податковими органами України та Шрі-Ланки шляхом встановлення процедур взаємного узгодження спірних питань;
   
   - забезпечення обміну податковою інформацією.
   
   Зазначеним проектом Угоди передбачено оподатковувати дивіденди, проценти та роялті за ставкою 10%, що відповідає вимогам Модельної Конвенції ОЕСР, та здійснювати обмін податковою інформацією між країнами.
По материалам Міністерство фінансів України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям