Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.09.13
739 9 Печатать

Миндоходов готовит публичный отчет перед общественностью

   На початку наступного року Міністерство доходів і зборів України планує презентувати громадськості публічний звіт про результати своєї діяльності за підсумками 2013 року.
   
   Запровадження практики щорічних публічних звітів передбачене у п’ятирічному Стратегічному плані розвитку відомства.
   
   «Публічні звіти – це розповсюджена практика для державних відомств в усьому світі. Ми прагнемо, щоб робота Міністерства була максимально відкритою, прозорою та зрозумілою для громадян та бізнесу. Ми нічого не приховуємо. Для того, щоб наш публічний звіт дійсно відповідав на важливі для суспільства питання, ми готові вислухати та врахувати пропозиції щодо його змісту», - зауважив міністр Олександр Клименко.
   
   Долучитися до формування змісту публічного звіту Міністерства доходів і зборів мають можливість усі бажаючи за допомогою офіційного веб-порталу Міністерства, на електронну пошту gromada@minrd.gov.ua, а також залишаючи пропозиції на сторінках у соціальних мережах Facebook та «ВКонтракте».
   
   Нагадаємо, п’ятирічна Стратегія розвитку Міністерства доходів і зборів України була розроблена експертами відомства спільно з компанією PricewaterhouseCoopers. Визначено сім стратегічних напрямків роботи Міністерства, в тому числі, розвиток партнерських відносин з громадянами та бізнесом; надання високоякісних сервісів громадянам та бізнесу, впровадження нових електронних сервісів та вдосконалення існуючих послуг; сприяння розвитку міжнародної торгівлі, впровадження найкращих практик у світі митного регулювання; впровадження ефективних методів протидії корупції та інше.
По материалам Прес-служба Міндоходів
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • иван
25.09.13 08:37

Главное пусть не забудет отчитаться о собранных за год взятках по каждой отдельной налоговой, интересно кто займет первое место , и опять же Клименко узнает кто ему не доносит.

Ответить
  • Травень
25.09.13 09:03

Заставте своїх ревізорів спочатку вивчити ПКУ.А то,приходять на підприємство і ,замість,керуватись законом ,говорять :"А нам так сказали зробити".

Ответить
  • Без комментариев
25.09.13 09:53

«ВКонтРакте»

Ответить
  • !!!
25.09.13 11:03

ну ооочень интересно: кому. куда. сколько и за что!? И кто ответил за неполученные экономические выгоды?

Ответить
  • Захаоха
25.09.13 12:19

А мультик есть, я бы глянул, а то читать впадлу.)))))))))))))))))))))))

Ответить
  • MДС
25.09.13 13:05

1.5 млрд. грн от трансфертного ценообразования в конце года поделим с PWC по братски - пополам.

Ответить
  • La Estrella
25.09.13 15:17

Анекдот. Предприниматели загнаны в угол, а они отчеты рисуют.

Ответить
  • стас
25.09.13 18:14

Почему в бюджете дыра? Потому что взятки больше штрафов.

Ответить
  • Шульц
26.09.13 23:41

Да, да! Пусть отчитаются как налогов собирают всё больше и больше, а народ живет все лучше и лучшее.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям