Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.10.13
1546 0 Печатать

Расчет части чистой прибыли, подлежащей уплате в госбюджет

   Лист МДЗ від 27.09.13 № 19559/7/99-99-19-03-02-17
   
   Міністерство доходів і зборів України надало роз’яснення щодо подачі звітності та відрахування до державного та місцевих бюджетів частини чистого прибутку (доходу).
   
   Розрахунок частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету, є обов’язковим документом, на підставі якого здійснюється нарахування та сплата зазначеного платежу.
   
   Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності. Тому базовим податковим (звітним) періодом для нарахування та сплати цього платежу є календарний квартал.
   
   Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) разом з фінансовою звітністю, складеною відповідно до положень (стандартів) бухгалтерського обліку, подається державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до податкових органів за підсумками кварталу, півріччя, трьох кварталів та року в терміни, передбачені для квартальної звітності — протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.
По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям