Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.11.13
1016 2 Печатать

В столице введена предварительная запись на прием в отделы государственной регистрации недвижимости и ЗАГСов

   У реєстраційній службі Головного управління юстиції в місті Києві запроваджено попередній запис на прийом до відділів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет.
   
   Запис на прийом здійснюється через офіційний веб-сайт реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві (http://kiev-drsu.org) шляхом заповнення запропонованої електронної форми, після чого на вказану електронну адресу направляється лист-підтвердження запису на прийом.
   
   Варто відзначити, що прийом громадян, які скористатися послугою попереднього запису, здійснюється в окремому вікні. При цьому прийом відвідувачів, які звертатимуться без попереднього запису, здійснюється у звичайному режимі.
   
   «Нововведення дозволить громадянам, не виходячи з дому, уникаючи черг, вибрати зручні дату та час для візиту у відділи реєстрації речових прав на нерухоме майно та у відділи державної реєстрації актів цивільного стану згідно з графіком їх роботи», - розповів начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції в місті Києві Дмитро Волонець.
   
   Він також додав, що запис на прийом у відділи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та відділи державної реєстрації актів цивільного стану через Інтернет – черговий крок на шляху якісного і комфортного обслуговування громадян.
По материалам Укрдержреєстр
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Виктория
06.11.13 08:06

А что надо регистрировать? Если квартира куплена, ее опять надо регистрировать? Подскажите, кто знает?

Ответить
  • Марина
06.11.13 09:58

нет не надо. До прошлого года этим занилось БТИ, в этом году изменения во всех реестрах производят нотариусы.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям