Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.11.13
1724 1 Печатать

Телефонная линия на тему: "Материальное обеспечение и социальные услуги (путевки и новогодние подарки) за счет средств ФСС по ВПТ"

   Пряма телефонна лінія на тему «Матеріальне забезпечення і соціальні послуги (путівки та новорічні подарунки) за рахунок коштів ФСС з ТВП» та «Сплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»
   

   
   
Шановні платники податків!

   
   11 листопада 2013 року з 15.00 до 17.00 відбудеться пряма телефонна лінія на тему: «Матеріальне забезпечення і соціальні послуги (путівки та новорічні подарунки) за рахунок коштів ФСС з ТВП»
   
   На запитання відповідатиме завідувач фінансовим відділом — головний бухгалтер Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності
   САРАЖИНСЬКА Ольга Леонідівна
   
   Усі бажаючі можуть надіслати свої запитання за адресою dkucherak@profpressa.com або поставити їх під час проведення телефонної лінії за номером (044) 581-57-07
   
   13 листопада 2013 року журнал «Заработная плата» спільно з Міністерством доходів і зборів України проведе пряму телефонну лінію на тему: «Сплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».
   
   Час та телефон для зв’язку будуть повідомлені додатково.
   Усі бажаючі можуть надіслати свої запитання за адресою dkucherak@profpressa.com
   
   Детальніше на www.zpl.com.ua
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • 1
11.11.13 13:09

Эта ваша горячая линия работала до 15,00 а не с 15,00(

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям