Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.11.13
1280 1 Печатать

Нацбанк рассмотрел вопрос обязательной продажи валюты, поступающей в пользу юрлиц и ФЛП в соответствии с международными договорами

   Національний банк
   Лист
   "Роз'яснення щодо застосування вимог Постанови N 163"
   від 05.11.2013 N 29-113/21005
   

   Розглядаючи деякі питання застосування вимог постанови від 14.05.2013 N 163 "Про зміну строків розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів і запровадження обов'язкового продажу надходжень в іноземній валюті" Нацбанк повідомив, що вимоги цієї постанови щодо обов'язкового продажу надходжень в іноземній валюті на користь юросіб (у тому числі уповноважених банків) та ФОП не розповсюджуються на надходження кредитів (позик), що залучаються під державні гарантії, надходження кредитів (позик) від міжнародних фінансових організацій, членом яких є Україна, та міжнародних фінансових організацій, щодо яких відповідно до підписаних рамкових угод Україна зобов'язалася забезпечувати правовий режим, який надається іншим міжнародним фінансовим організаціям, а також кошти міжнародної технічної допомоги у разі, якщо міжнародний договір щодо залучення цієї допомоги передбачає інші правила, ніж ті, що передбачені у відповідному акті законодавства України.
По материалам ЛИГА:ЗАКОН
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • natella
08.11.13 07:43

кто же себя обидит?

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям