Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.11.13
1077 0 Печатать

Миндоходов проведет семинары по разъяснению законодательных норм трансфертного ценообразования

   Міністерство доходів і зборів України розпочинає серію семінарів, під час яких платники податків та працівники органів доходів і зборів обговорюватимуть механізми податкового контролю за трансфертним ціноутворенням, операції, що підлягатимуть контролю, методи визначення ціни у контрольованих операціях тощо. Такі роз’яснення дозволять платникам уникнути двозначного тлумачення окремих норм закону.
   
   Детальніше з графіком проведення семінару можна ознайомитися за посиланням: графік проведення семінару.
   
   Нагадаємо, Закон України „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення” від 04.07.2013 №408 набув чинності з 1 вересня 2013 року. Головною метою закону є побудова дієвої системи державного регулювання трансфертного ціноутворення в Україні, що надасть змогу захистити податкову базу та уникнути при цьому підстав для подвійного оподаткування та невизначеностей, які можуть перешкоджати прямим іноземним інвестиціям та розвитку зовнішньої торгівлі.
По материалам Міндоходів
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям