Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.11.13
966 0 Печатать

Упрощение в проведении бартерных операций в сфере ВЭД

   Наказ Мінекономрозвитку від 24.10.2013 № 1260
   
   Скасовується наказ Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 01.11.1999 № 831, яким були затверджені форми разового індивідуального дозволу та заяви на отримання разового індивідуального дозволу на перевищення встановлених строків увезення товарів (виконання робіт, надання послуг), які імпортуються за бартерними договорами.
   
   Це здійснено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства та спрощення процедур ведення бізнесу, спрощення системи регулювання товарообмінних (бартерних) операцій у сфері ЗЕД.
   
   Нагадаємо, що ще Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про регулювання товарообмінних (бартерних) операцій у галузі зовнішньоекономічної діяльності» від 05.07.2012 № 5061-VI (далі — Закон № 5061), було скасовано разовий індивідуальний дозвіл на перевищення встановлених термінів імпортування товарів (виконання робіт, надання послуг) за бартерними договорами виробничої кооперації, консигнації, комплексного будівництва, поставки складних технічних виробів, товарів спеціального призначення.
   
   При цьому прикінцевими положеннями Закону № 5061 передбачено перегляд і скасування центральними органами виконавчої влади нормативно-правових актів, що суперечать йому.
   
   Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.
По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям