Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.12.13
4986 5 Печатать

Деятельность по проведению семинаров по бухучету и налогообложению: какой КВЭД?

   Суб’єкт господарювання планує надавати групові консультації (інформаційно-консультаційні послуги) з питань бухгалтерського і управлінського обліку, оподаткування, правових питань діяльності суб’єктів господарювання.
   Групові консультації проводити у вигляді семінарів, зустрічей.
   
   ***
   
   Який КВЕД-2010 підходить для цього виду діяльності?
   
   ***
   
   1. – код 69.10 «Діяльність у сфері права».
   (сюди відносяться надання консультаційних послуг і представництво в цивільних, кримінальних справах, трудових суперечках, загальні консультації та складання юридичних документів)
   
   ***
   
   2. – код 69.20 «Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування»
   (тут консультування тільки з питань оподаткування)
   
   ***
   
   3. – код 70.22 «Консультування з питань комерційної діяльності й керування»
   (сюди відноситься надання консультаційних послуг з з питань керування, корпоративного стратегічного й оперативного планування, визначення напрямів розвитку бізнесу, управління змінами, зниження собівартості та інших фінансових питань, маркетингових цілей і політики, кадрової політики, стратегії виплат компенсацій і пенсій, планування виробництва та контролю.
   
   Консультування відносно проектування методики бухгалтерського обліку та правил, програм ведення звітності, процедур контролю виконання кошторису, консультування та підтримки компаній і громадських організацій у сфері планування.)
   
   ***
   
   Отже, для того, аби надавати групові консультації (у вигляді семінарів, колективних зустрічей) з питань бухгалтерського обліку, оподаткування, правових питань діяльності суб’єктів господарювання, наш консультант повинен відкрити три види діяльності КВЕД-2010:
   
   -69.10 (консультації з правових питань);
   -69.20 (консультації з питань оподаткування);
   -70.22 (консультації з бухгалтерського і управлінського обліку).
   
   Золотухін Олександр
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Михаил
22.12.13 06:52

Я представляю себе эти семинары - если даже КВЭД найти ума не хватает!?

Ответить
  • Хана
22.12.13 19:10

Михаил, спасибо, посмеялась от души : ))

Ответить
  • М
23.12.13 08:50

+5

Ответить
  • 1)
23.12.13 10:24

Первая мысль, как и у Михаила.

Ответить
  • Елена
23.12.13 13:44

К чему это хамство? Не можете удержаться от демонстрации своего преводсходства? Я поддерживаю ответы на вопросы начинающих. Спасибо Александру Золотухину. По жизни знаю, что чем более знающий специалист в своем деле, тем менее он склонен разбираться в галиматье, которая не входит в его предмет. Тем более, что в наших реалиях такая ошибка может дорогого стоить. Теперь по вопросу. Планируется проведение групповых консультаций. Если выдавать по окончании семинара Certificate of Attendance (сертификат участия) возможно нужен еще код 85.59 Інші види освіти. А для Михаила, Ханы, М и 1) предлагаю порезвиться по классу 63.11 "Оброблення даних, розміщення інформації на веб-узлах і пов’язана з ними діяльність" в части "Цей клас не включає: -діяльність, коли постачальник даних використовує комп’ютер тільки як інструмент (класифікують відповідно до виду наданих послуг)"

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям