Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.12.13
1159 2 Печатать

Сведения, которые должна содержать печать

   Міністерство внутрішніх справ України наказом від 11.01.2011 № 5 скасувало свій наказ від 11.01.1999 № 17, яким закріплювалися правила виготовлення печаток і штампів та порядок видачі дозволів на оформлення замовлень на їх виготовлення.
   
   У зв’язку з цим, чітких вимог щодо інформації та зображень, які повинна містити печатка, на сьогодні немає.
   
   Проте Господарським кодексом України встановлено, що підприємство є юридичною особою, має відокремлене майно, самостійний баланс, рахунки в установах банків, печатку зі своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом. При цьому, немає необхідності зазначати адресу місцезнаходження.
   
   У Держпідприємництві підкреслили, що завірення документів (наприклад, договорів, документів податкової звітності, записів у трудовій книжці) печаткою, що містить недостовірні відомості, може призвести до виникнення спірних ситуацій та порушення прав інших суб’єктів господарювання та фізичних осіб.
По материалам Держпідприємництво
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Незнайка в Солнечном городе
26.12.13 12:52

Хотят добраться до печатей? Да, с 1994года она не изменялась.

Ответить
  • Мать-Перемать!
27.12.13 14:11

Как можно диктовать содержание того, изготовление чего не требует согласования ни в какусеньких органах (типа милиции) с 2011г ?!!!! Да и госрегистратору чебурашка на печати, статуте и т.п. вряд-ли понравится. Из пустого в порожнее!

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям