Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.01.14
1294 0 Печатать

Делегируем филиалу право выписки налоговых накладных

   Форма такого повідомлення міститься у додатку 2 до Порядку заповнення й подання податкової звітності з податку на додану вартість, затвердженого наказом Міндоходів і зборів України від 13.11.2013 р. № 678.
   
   Зазначене повідомлення необхідно щорічно подавати разом із декларацією з ПДВ за січень або перший квартал року.
   
   Якщо після делегування прав філіям відбулись будь-які зміни в переліку, то в цьому випадку також необхідно надати повідомлення, в тому звітному періоді, у якому відбулися зміни.
   
   Нагадаємо, що при заповненні повідомлення головне підприємство – платник ПДВ, до складу якого входять філії, присвоює кожній із них числовий номер, що надає право виписки податкових накладних, ведення частини реєстру виданих та отриманих податкових накладних та можливість реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі.
По материалам Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям