Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.01.14
1932 0 Печатать

В Тернопольской области изменились реквизиты для внесения платы за лицензии и сертификаты

   Починаючи з 03.01.2014 р. сплачувати за ліцензії та сертифікати слід на нові реквізити бюджетних рахунків.
   
   Відтепер зарахування надходжень за кодом бюджетної класифікації доходів бюджету 22011800 «Плата за ліцензії та сертифікати, що сплачується ліцензіатами за місцем здійснення діяльності» (код відомчої ознаки 31 – для Міністерства доходів і зборів) здійснюється за новими реквізитами бюджетних рахунків.
   
   Слід нагадати, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 07.08.2013 № 600 «Деякі питання ведення обліку доходів, які надходять як плата за надання адміністративних послуг» бюджетні рахунки для ведення обліку доходів бюджету, які надходять як плата за надання адміністративних послуг, відкриваються в органах Державної казначейської служби за відомчою ознакою на підставі звернень головних розпорядників бюджетних коштів.
   
   Перелік таких рахунків наведений у таблиці.
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям