Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.01.14
795 0 Печатать

Как госрегистраторы будут обмениваться с налоговиками учетными данными субъектов хозяйствования

   Наказ Мін’юсту, МДЗ від 21.01.2014 № 119/5/50
   
   Передбачено, що такий інформаційний обмін здійснюється інформаційно-телекомунікаційними засобами в електронному вигляді.
   
   При здійсненні інформаційного обміну задіяні автоматизовані системи:
   
   • Укрдержреєстру — Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців (далі — ЄДР);
   
   • Міндоходів — Єдиний банк даних про платників податків — юросіб, Реєстр самозайнятих осіб, який є складовою Державного реєстру фізичних осіб — платників податків, та реєстр страхувальників Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі — реєстри Міндоходів).
   
   Передача відомостей про суб’єктів господарювання, включених до ЄДР держреєстраторами протягом робочого дня шляхом внесення записів на підставі відомостей з відповідних реєстраційних карток та інших відомостей, з ЄДР до реєстрів Міндоходів здійснюється не пізніше 10 год. 00 хв. наступного робочого дня.
   
   При кожній автоматичній передачі відомостей з ЄДР до реєстрів Міндоходів або передачі з реєстрів Міндоходів до ЄДР відомостей щодо юросіб та підприємців, інформаційні файли повинні містити повну актуальну інформацію щодо юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців незалежно від того, яку частину відомостей про них було змінено.
   
   Щодо кожної юридичної особи чи фізичної особи — підприємця в інформаційних файлах, які надходять з ЄДР до реєстрів Міндоходів, вказуються коди реєстраційних дій.
   
   Наказ чинний з 28.01.2014.
По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям