Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.02.14
1313 4 Печатать

В новой декларации о прибыли предприятий урегулирован вопрос относительно заполнения 18 и 21 строк

   У окремих бухгалтерів під час консультацій та семінарів виникало питання відносно того, а які показники слід ставити платнику податків, який подає тільки річну декларацію, в рядку 18 «Сума податків, які утримуються при виплаті доходів (прибутків) нерезидентам за результатами попереднього звітного (податкового) періоду поточного року з урахуванням уточнень (рядок 17 Податкової декларації за попередній звітний (податковий) період)» та рядку 21 «Сума авансового внеску при виплаті дивідендів, що мала бути сплачена у попередньому звітному (податковому) періоді поточного року за місцезнаходженням юридичної особи з урахуванням уточнень (рядок 20 Податкової декларації за попередній звітний (податковий) період)».
   
   В новій декларації з податку на прибуток підприємства, форма якої затверджена наказом Міндоходів від 30.12.2013р. № 872, питання врегульоване – тепер бухгалтерам не потрібно буде звертатись до податкових консультантів.
   
   Вказані рядки дещо змінені:
   
   18 рядок – «Сума податків, які утримуються при виплаті доходів (прибутків) нерезидентам за результатами попереднього звітного (податкового) періоду поточного року з урахуванням уточнень (рядок 17 Податкової декларації з податку на прибуток підприємства за попередній звітний (податковий) період поточного року)2»;
   
   21 рядок – «Сума нарахованого авансового внеску у зв’язку із виплатою дивідендів (прирівняних до них платежів), що мала бути сплачена у попередньому звітному (податковому) періоді поточного року за місцезнаходженням юридичної особи з урахуванням уточнень (рядок 20 Податкової декларації з податку на прибуток підприємства за попередній звітний (податковий) період поточного року)2».
   
   Внизу декларації є інформація відносно того, що зноска «2» означає, щопоказники у цих рядках заповнюються лише платниками податку, у яких базовим податковим (звітним) періодом є календарний квартал.
   
   ДПІ у Деснянському районі ГУ Міндоходів у м.Києві
По материалам Налоги Украины
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Масяня
12.02.14 09:36

Вопрос - когда же новая форма будет в Медке?

Ответить
  • ван
12.02.14 15:55

Глухо!

Ответить
  • а я из Гондураса(
12.02.14 17:41

и где же она??? а то все урегулировали кроме наличия!

Ответить
  • Я
13.02.14 12:39

а по старой сдать нельзя? у меня два пре-я по старой форме сданы без проблем! может потому что у нас нет авансов?

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям