Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.02.14
939 0 Печатать

Нацбанк сообщил об изменении порядка формирования и представления реестров по покупке инвалюты

   Національний банк
   Лист
   "Про зміни в наданні реєстрів з купівлі іноземної валюти"
   від 14.02.2014 N 28-311/6608

   
   На виконання п. 4.5 власної постанови від 06.02.2014 N 49 "Про заходи щодо діяльності банків та проведення валютних операцій" Нацбанк повідомив про змінений порядок формування та подання уповноваженими банками реєстрів з купівлі іноземної валюти.
   
   Так, реєстри, починаючи зі звітної дати (дати подання) 18.02.2014 (за заявками 17.02.2014), подаються у вигляді звітного файла #2C електронною поштою банками - юрособами в регіональному розрізі територіальним управлінням Нацбанку до 15:00, територіальними управліннями Нацбанку через Центральну розрахункову палату Департаменту контролю, методології та ліцензування валютних операцій до 16:00 наступного робочого дня після отримання банком заявок клієнтів на купівлю іноземної валюти.
   
   За заявками всіх клієнтів на всі суми (в тому числі окремі суми одного клієнта), які менші (на дату заявки) еквівалента 50 тис. дол. США, інформація надається одним рядком за одним кодом валюти та кодом регіону, замість назви клієнта зазначається кількість заявок, а в колонках 8, з 10 до 19 (включно) зазначається нуль.
По материалам ЛИГА:ЗАКОН
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям