Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.03.14
1386 14 Печатать

В первом чтении принят законопроект о внесении изменений в НКУ

   Верховна Рада України прийняла за основу проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення обліку та реєстрації платників податків"
   
   Законопроектом передбачається усунути неузгодженість положень Податкового кодексу України з законодавством України, яке визначає правовий зміст громадянства України, статус іноземців та осіб без громадянства, які перебувають в Україні, регулює відносини, пов’язані з реєстрацією місця проживання особи.
   
   Зокрема, у пункті 70.1 статті 70 Податкового кодексу пропонується виключити абзац сьомий, згідно з яким "фізична особа, яка є резидентом іноземної країни, тобто не проживає в Україні, може бути взята на облік за місцем реєстрації свого перебування (проживання) на території України", а в абзаці другому підпункту 170.11.1 пункту 170.11 статті 170 - речення "у випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної країни, вона вважається такою, що не проживає в Україні".
   
   Відповідний законопроект зареєстровано за №4295.
По материалам Верховна Рада України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям