Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


10.03.14
1236 3 Печатать

Внесены изменения в Справочник признаков доходов

   Згідно з наказом Міністерства доходів і зборів України від 21.01.2014 р. № 49, що набирає чинності 01.04.2014 р., у Довіднику ознак доходів змінено назви деяких ознак доходів за колишньою нумерацією, а саме:
   
   «108» – Доходи, отримані внаслідок реалізації заставленого майна, майна платника податку при зверненні стягнення фінансовою установою на таке майно у зв'язку з невиконанням платником податку своїх зобов'язань за договором кредиту (позики);
   
   «118» – Сума надміру витрачених коштів, отриманих платником податку на відрядження або під звіт та не повернутих у встановлені законодавством строки, розмір якої обчислюється відповідно до пункту 170.9 статті 170 розділу IV Податкового кодексу;
   
    «127» – Інші доходи;
   
    «129» – Сума доходів, отриманих платником податку у вигляді процентів, що нараховані на цінні папери, емітовані центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну фінансову політику, та на боргові зобов'язання Національного банку України;
   
   «144» – Вартість вугілля та вугільних, торф’яних брикетів, безоплатно наданих платнику податку в обсягах та за переліком професій, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.
   
   З введенням в дію вищезгаданого наказу втрачає чинність наказ ДПА України від 24.12.2010 р. №1020.
   
   Слід зазначити, що Податковий розрахунок ф. № 1ДФ подається окремо за кожний квартал (податковий період) протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу.
   
   Вперше Податковий розрахунок за формою, затвердженою Наказом №49, подається за звітний період – І квартал 2014 року.
   
   При поданні уточнених Податкових розрахунків ф. № 1ДФ за звітні періоди з 01.01.2011 р. до 31.12.2013 р. доходи відображаються за ознаками, що діяли в редакції Наказу №1020.
По материалам ГУ Міндоходів у Тернопільській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Гость
11.03.14 07:22

НАРЕШТІ! 118 код "Сума коштів, отримані платникoм податку на відрядження aбо під звіт, в тoму числі надміру витрачені тa не повернуті у встановлені законодавствoм строки. УТОЧНЕНО НА "Сума надміру витрачених коштів...". Закінчаться дискусії типу - весь підзвіт включати, чи лише прострочений.

Ответить
  • Джаконда
11.03.14 10:22

Весь підзвіт включати , чи просрочений у мене також запитання , якщо ввесь , то це ка\тастрофа, якщо багато відрядження ,то як бути???

Ответить
  • АННА
11.03.14 12:14

Для Джаконды-118 сума надміру витрачених коштів,отриманих для відрядження-сумма излишне потраченных средст ,это же отчет о доходах. а не о расходах

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям