Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.14
2131 5 Печатать

Налоговые агенты столицы, имеющие подразделения в Крыму, уплачивают налог на доходы физлиц на казначейские счета в г. Киеве

   Враховуючи складну економічну та політичну ситуацію, що склалась в країні, Головне управління Міндоходів у м. Києві доводить до відома податкових агентів – юридичних та фізичних осіб – підприємців, які мають підрозділи (не уповноважені до сплати податку на доходи фізичних осіб) на території АР Крим та м. Севастополь і за які головне підприємство відповідно до положень Податкового Кодексу України сплачувало податок до місцевих бюджетів на казначейські рахунки у АР Крим та м. Севастополі, до врегулювання бюджетного питання щодо сплати місцевих податків до цих регіонів, повинні спрямувати перерахування податку на доходи фізичних осіб до відповідного бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) головного підприємства.
   
   Реквізити рахунків для зарахування коштів до бюджету розміщено на суб-сайті ГУ Міндоходів у м. Києві у банері «Бюджетні рахунки».
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям