Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.14
1766 0 Печатать

Как правильно сформировать расходы на командировку?

    Підготовлено експертами Компанії «Дінай», www.dinai.com
   
   Автор: Наталія Чепіга
   
   Питання, пов’язані з можливістю включення до податкових витрат тих чи інших витрат на відрядження, їх документального оформлення, виникають постійно. Цього разу мова йде про плату за послугу з оформлення залізничних квитків, яка утримується у касах, розташованих в орендованих Укрзалізницею приміщеннях, та підтверджується квитанцією до прибуткового касового ордера.
   
   На думку Міндоходів, витрати на оплату послуги з оформлення залізничних квитків враховуються у складі витрат, пов'язаних із придбанням проїзних квитків, за умови дотримання п. 138.2 ПКУ.
   
   -------------------------------
   
   Лист Міністерства доходів і зборів України "Щодо витрат на оплату послуги з оформлення залізничних квитків" (N 16400/6/99-99-17-03-03-15 від 28.11.2013 р.)
   

   Відтворення матеріалу у будь-якій формі повністю або частково можливо лише з письмового дозволу Компанії "Дінай"
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям