Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.03.14
1069 0 Печатать

Чтобы получить справку о доходах за другой, нежели квартальный (годовой) отчетный период - подайте декларацию с пометкой «справочно»

   Для отримання довідки про доходи за інший, ніж квартальний (річний) звітний період, фізичній особі – підприємцю – платнику єдиного податку необхідно подати декларацію з позначкою «довідково».
   
   При цьому у полі «місяць» рядка 2 розділу І «Загальні відомості» декларації через тире проставляється арабськими цифрами порядковий номер першого та останнього місяця (включно), за який подається така декларація, а у полі «рік» арабськими цифрами зазначається рік.
   
   Така декларація не є підставою для нарахування або сплати податкового зобов’язання.
   
   Проте це не звільняє такого платника податку від обов’язку подання податкової декларації у строк, встановлений для квартального (річного) звітного періоду.
   
   Складення звітності платниками єдиного податку визначено ст. 296 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VІ із змінами та доповненнями.
По материалам Міндоходів
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям