Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О порядке перечисления средств с электронного счета в системе электронного администрирования НДС на специальный счет сельскохозяйственного производителя

О порядке перечисления средств с электронного счета в системе электронного администрирования НДС на специальный счет сельскохозяйственного производителя



   
ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
   
    ЛИСТ
   
    від 01.10.2015 р. № 20879/6/99-99-19-03-02-15
   
   Про розгляд листа

   Державна фіскальна служба України розглянула лист підприємства щодо порядку перерахування коштів з електронного рахунка в системі електронного адміністрування ПДВ (далі – електронний рахунок) на спеціальний рахунок сільськогосподарського виробника та повідомляє.
   
   Законом України від 16 липня 2015 року № 643-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість", який набув чинності 29 липня 2015 року, внесено зміни в частині функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, зокрема для сільськогосподарських товаровиробників, які використовують спеціальний режим оподаткування податком на додану вартість відповідно до статті 209 Податкового кодексу України (далі – Кодекс).
   
   Особливості застосування спеціального режиму оподаткування в межах системи електронного адміністрування ПДВ роз’яснено листом ДФС від 11.08.2015 № 29560/7/99-99-19-03-02-17, який надіслано головним управлінням ДФС в областях, м. Києві, Міжрегіональному головному управлінню ДФС – Центральному офісу з обслуговування великих платників, а також розміщено на офіційному порталі ДФС у розділі "Електронне адміністрування ПДВ" (копія додається). Вказаний лист підприємство може використовувати у своїй роботі.
   
   Голова
Р.М. Насіров

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям