Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно проекта приказа Министерства финансов Украины "Об утверждении формы уточняющего расчета по налогу на прибыль предприятий для применения налогового компромисса"

Относительно проекта приказа Министерства финансов Украины "Об утверждении формы уточняющего расчета по налогу на прибыль предприятий для применения налогового компромисса"



   
ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 13.02.2015 р. N 343/4/99-99-19-02-01-13

   Державною фіскальною службою України з метою забезпечення виконання положень п. 1 розділу I Закону України від 25.12.2014 р. N 63-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов'язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу" розроблено проект наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження форми Уточнюючого розрахунку з податку на прибуток підприємств для застосування податкового компромісу".
   
   З урахуванням вимог п. 1 та 3 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 р. N 446, надсилаємо зазначений проект наказу для опрацювання з метою подальшого подання для державної реєстрації до Міністерства юстиції України.
   
   Голова
   
І. Білоус

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям