Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно стран, на ввоз продукции оборонного назначения из которых не могут быть применены положения об освобождении от налогообложения НДС

Относительно стран, на ввоз продукции оборонного назначения из которых не могут быть применены положения об освобождении от налогообложения НДС



   
ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 16.10.2014 р. N 5198/5/99-99-24-04-16

   Верховною Радою України прийнято Закон України від 02.09.2014 р. N 1658-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення", яким звільняється від оподаткування ПДВ продукція оборонного призначення, визначена такою згідно з п. 9 ст. 1 Закону України "Про державне оборонне замовлення" за визначеними кодами згідно з УКТ ЗЕД, при ввезенні її на митну територію України та постачанні на митній території України.
   
   Пунктом 2 згаданого Закону передбачено, що його положення не поширюються на продукцію оборонного призначення, що ввозиться на митну територію України, зокрема, з території держави, яка є стороною міжнародного договору про колективну безпеку або міжнародного договору, що має військову складову, якщо іншою стороною такого міжнародного договору (у тому числі багатостороннього) виступає держава-окупант (агресор) по відношенню до України.
   
   У зв'язку з цим, просимо в якомога стислий термін повідомити ДФС України щодо переліку країн, на ввезення продукції оборонного призначення з яких не можуть бути застосовані положення Закону України від 02.09.2014 р. N 1658-VII щодо звільнення від оподаткування ПДВ.
   
   Заступник Голови
   
А. Макаренко

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям