Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Щодо дій контролюючих органів стосовно врахування в інформаційних базах ДФС податкової інформації та заходів щодо її коригування, а також усунення суперечностей у висновках актів (довідок) перевірок (звірок) різних платників податків(лист ДФС від 29.12.2016 р. №28442/6/99-99-14-03-15)

Щодо дій контролюючих органів стосовно врахування в інформаційних базах ДФС податкової інформації та заходів щодо її коригування, а також усунення суперечностей у висновках актів (довідок) перевірок (звірок) різних платників податків(лист ДФС від 29.12.2016 р. №28442/6/99-99-14-03-15)

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 29.12.2016 р. № 28442/6/99-99-14-03-15

Про надання податкової консультації

 Державна фіскальна служба України розглянула лист …….   від ……….. № ……….. про надання повторної податкової консультації щодо дій контролюючих органів стосовно врахування в інформаційних базах ДФС податкової інформації та заходів щодо її коригування, а також усунення суперечностей у висновках актів (довідок) перевірок (звірок) різних платників податків (вх. ДФС № ……… від …………….) та повідомляє таке.

Відповідно до пунктів 52.1 та 52.2 статті 52 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) контролюючі органи надають платникам податків безоплатно консультації з питань практичного використання окремих норм податкового законодавства. Податкові консультації мають індивідуальний характер і можуть використовуватися виключно платником податків, якому надано таку консультацію.

ДФС листом від ………… № ………….. надано ………. повну і вичерпну відповідь на лист від …….   № ……… (вх. ДФС № ……. від …………) щодо дій контролюючих органів стосовно врахування в інформаційних базах ДФС податкової інформації та заходів щодо її коригування, а також усунення суперечностей у висновках актів (довідок) перевірок (звірок) різних платників податків, яка відповідає чинному законодавству України. При  цьому у зазначеному листі Товариства не містилось конкретної інформації і матеріалів з урахуванням фактичних обставин, і податкова консультація була надана відповідно до пунктів 52.1 та 52.2 статті 52 Кодексу.

Водночас повідомляємо, що лист про надання повторної податкової консультації також не містить додаткової інформації та матеріалів з посиланням на фактичні обставини та не потребує надання додаткових роз’яснень.

 

Голова                                                                                                       Р.М. Насіров

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям