Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О зависимых территориях короны и заморские территории Великобритании

О зависимых территориях короны и заморские территории Великобритании



   

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
   
   ЛИСТ
   
   від 18.12.2007 р. № 25761/7/12-0117
   
   Про залежні території корони та заморські території Великобританії


   
   Державна податкова адміністрація України у відповідь на численні запити державних податкових адміністрацій та платників податків стосовно застосування до доходів резидентів заморських територій Великобританії або залежних територій корони (коронні землі), що мають походження з України, положень Конвенції між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії про усунення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доход і на приріст вартості майна повідомляє.
   
   Відповідно до листів компетентного органу Великобританії (HM Revenue & Customs) для цілей згаданої Конвенції термін "Сполучене Королівство", як зазначено у статті 3 Конвенції, не включає жодну заморську територію Великобританії або залежні території корони (коронні землі).
   
   Залежні території корони: Гернсі (Guernsey), острів Мен (Istle of Man) та Джерсі (Jersey).
   
   Заморські території: Ангіли (Аnguila), Британські Антарктичні території (British Antarctic Territory), Бермуди (Bermuda), Британські Вірджинські острови (British Virgin islands), Кайманові острови (Cayman Islands), Фолклендські острови (Falkland Islands), Гібралтар (Gibraltar), Монтсеррат (Montserrat), острови Св. Єлени (St Helena and Dependencies), Південна Джорджія і Південні Сендвічеві острови (South Georgia and the South Sandwich Islands), Таркс і Кайкос острови (Turks and Caicos Islands).
   
   Враховуючи вищевикладене, до доходів осіб, які є резидентами згаданих територій, Конвенція між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії про усунення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доход і на приріст вартості майна не застосовується. Доходи згаданих резидентів із джерел в Україні оподатковуються згідно з законами України „Про податок на прибуток підприємств” та „Про податок з доходів фізичних осіб”.
   
   Заступник Голови
   С.І.Лекарь

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям