Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О проведении капитального ремонта собственными силами

О проведении капитального ремонта собственными силами



   
ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 17.03.2010 р. № 15-04/569-4783
   
   Щодо проведення капітального ремонту власними силами
   

   Державне казначейство України на запит <...> повiдомляє наступне.
   
   <…>
   
   5. Щодо проведення капiтального ремонту власними силами.
   
   Вiдповiдно до Інструкцiї за кодом 1131 «Предмети, матерiали, обладнання та iнвентар, у тому числi м’який iнвентар та обмундирування» здiйснюється придбання матерiалiв, будiвельних матерiалiв, обладнання, iнвентарю та iнструментiв для господарської дiяльностi, а також для благоустрою територiї.
   
   Враховуючи вищевикладене, придбання господарських та будiвельних матерiалiв, якi не є капiтальними активами i призначенi для проведення ремонтних робiт, здiйснюється за вказаним вище кодом.
   
   Якщо вартiсть матерiалiв включена до вартостi послуг сторонньої органiзацiї, яка здiйснює роботи по капiтальному ремонту та капiтальному будiвництву, то видатки на придбання таких матерiалiв проводяться згiдно з укладеними угодами за КЕКВ 2120 «Капiтальне будiвництво (придбання)» та 2130 «Капiтальний ремонт».
   
   Щодо проведення капiтального ремонту та капiтального будiвництва власними силами установи у разi вiдсутностi спецiального пiдроздiлу, то з даного питання необхiдно порадити заявнику звернутись до Мiнiстерства регiонального розвитку та будiвництва України.
   
   Перший заступник голови
   
Т. Грицун

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям