Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Об исчислении среднемесячной заработной платы

Об исчислении среднемесячной заработной платы



   
ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ
   
    ЛИСТ
   
   від 15.05.2007 р. № 867-08-1

   
Щодо обчислення середньомісячної заробітної плати
   (Інформаційний лист № 11)

   
Начальникам управлінь
   виконавчої дирекції Фонду в
   АР Крим, областях, містах Києві
   та Севастополі

   На виконання листа Міністерства праці та соціальної політики України від 27.04.2007 року № 3184/0/14-07/020 стосовно обчислення середньої заробітної плати для виплати допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності внаслідок ушкодження здоров’я, пов’язаного з нещасним випадком на виробництві та для розрахунку страхових виплат, виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України повідомляє.
   
   У разі якщо заробітна плата підвищується за рішенням Уряду, наприклад, згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», нові умови оплати праці застосовуються з дати, зазначеної у відповідному нормативно – правовому акті, тобто заробітна плата перераховується за попередній період.
   
   На підставі цього страхові виплати на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання донараховуються окремо за кожний місяць, за який здійснено перерахунок заробітної плати.
   
   При цьому необхідно враховувати, що середньомісячна заробітна палата не може перевищувати максимальну суму (граничну величину) заробітної плати (доходу), з якої сплачуються страхові внески, за кожний місяць окремо в розмірі обмеження, що діяло в період, за який здійснюється нарахування виплат.
   
   Директор
Ю. Мельников

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям