Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно несоответствия утвержденной формы Отчета о контролируемых операции электронному формату Отчета

Относительно несоответствия утвержденной формы Отчета о контролируемых операции электронному формату Отчета



   
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ МІНДОХОДІВ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
   ЛИСТ
   
   від 24.04.2014 р. N 6447/10/18-28-11-025

   
   ГУ Міндоходів у Сумській області розглянуло лист щодо невідповідності затвердженої форми Звіту про контрольовані операції електронному формату Звіту та повідомляє.
   
   Виходячи з того, що податкова звітність подається ПАТ в електронному вигляді, товариством попередньо було укладено договір про визнання електронних документів.
   
   Предметом договору є визнання податкових документів (податкової звітності, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних з податку на додану вартість та інших звітних податкових документів), поданих платником податків в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису (далі - ЕЦП) до органу Міндоходів засобами телекомунікаційного зв'язку або на електронних носіях, оригіналами.
   
   Формат електронних документів розробляється та затверджується наказом Міндоходів від 29.11.2013 р. N 729 "Про затвердження Формату (стандарту) електронного документа звітності суб'єктів господарювання та Опису довідників, що публікуються з Форматом (стандартом) електронного документа звітності суб'єктів господарювання".
   
   Отже, у разі направлення товариством Звіту про контрольовані операції в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису за формою, встановленою у програмному забезпеченні формування та подання до органів Міндоходів засобами телекомунікаційного зв'язку податкової звітності, Звіт буде визнано чинним відповідно до укладеного договору про визнання електронних документів.
   
   Заступник начальника
О. Лоза

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям