Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно предоставления разъяснения о предусмотрении в постановлении КМУ от 17.06.2015 г. N 405 "О внесении изменений в Положение о военно-транспортной обязанности" индексации суммы компенсации ущерба, причиненного транспортным средствам и технике в результате их привлечения во время мобилизации

Относительно предоставления разъяснения о предусмотрении в постановлении КМУ от 17.06.2015 г. N 405 "О внесении изменений в Положение о военно-транспортной обязанности" индексации суммы компенсации ущерба, причиненного транспортным средствам и технике в результате их привлечения во время мобилизации



   
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 21.07.2015 р. N 31-10010-38-10/23576

   Міністерство фінансів розглянуло звернення стосовно надання роз'яснення щодо передбачення у постанові Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 р. N 405 "Про внесення змін до Положення про військово-транспортний обов'язок" індексації суми компенсації шкоди, завданої транспортним засобам і техніці внаслідок їх залучення під час мобілізації, і у межах компетенції повідомляє.
   
   Відповідно до пунктів 36 і 41 Положення про військово-транспортний обов'язок (постанова Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 р. N 405) передбачено, що компенсація шкоди, завданої транспортним засобам і техніці внаслідок їх залучення під час мобілізації, та відшкодування майнової шкоди (унаслідок знищення транспортних засобів) здійснюється за рахунок коштів державного бюджету протягом п'яти наступних бюджетних періодів після оголошення демобілізації у порядку, встановленому пунктами 38 - 40 цього Положення.
   
   При цьому у зазначеному Положенні не передбачено проведення індексації суми відповідної компенсації та відшкодування майнової шкоди.
   
   За додатковою інформацією щодо порушеного питання просимо звертатися до Міністерства оборони як головного розробника зазначеної постанови Кабінету Міністрів України.
   
   Заступник Міністра з
   питань європейської інтеграції
   
А. Шевальов

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям