Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О доплате за ведение воинского учета

О доплате за ведение воинского учета



   
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 12.09.2013 р. N 1033/13/84-13
   
   Про доплату за ведення військового обліку

   Умови оплати праці, в тому числі посадові оклади, працівників органів виконавчої влади визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. N 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами).
   
   Разом з тим відповідно до Положення про військовий облік військовозобов'язаних і призовників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.94 р. N 377, за наявності на обліку менше 500 військовозобов'язанихі призовників на одного з працівників управління (відділу) кадрів установи покладаються функції щодо ведення військового обліку військовозобов'язаних і призовників, якому встановлюється доплата у розмірі до 50 відсотків посадового окладу (без урахування інших надбавок та доплат).
   
   Конкретний розмір доплати до посадового окладу працівника, на якого покладено ці обов'язки, визначається керівником в залежності від фактичної чисельності військовозобов'язаних і призовників у межах затвердженого фонду оплати праці. Виплата цієї доплати не пов'язана із виплатою надбавок, доплат, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. N 268.
   
   Заступник директора Департаменту -
   начальник відділу
   
А. Литвин

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям