Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О стажировке студентов и учащихся на предприятиях, в учреждениях, организациях

О стажировке студентов и учащихся на предприятиях, в учреждениях, организациях



   
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 27.09.2013 р. N 10879/0/14-13/026
   
   Про стажування студентів та учнів на підприємствах, в установах, організаціях
   (Витяг)

   
   Відповідно до статті 29 Закону України "Про зайнятість населення" стажування студентів та учнів професійно-технічних навчальних закладів здійснюється з метою отримання досвіду з виконання професійних завдань та обов'язків, удосконалення професійних знань, умінь і навичок, вивчення і засвоєння нових технологій, техніки, отримання додаткових компетенцій.
   
   Термін, умови стажування, права, обов'язки і відповідальність сторін, які беруть участь у стажуванні, визначаються договором про стажування. Предметом такого договору є відносини, що виникають при проходженні стажування студента вищого, учня професійно-технічного навчального закладу.
   
   Порядок укладення та типова форма договору про стажування студентів вищих і учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах і організаціях затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 16.01.2013 р. N 20.
   
   Необхідність додаткового законодавчого врегулювання порушених у листі питань буде розглянута в ході обробки законопроекту про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення".
   
   Заступник Міністра -
   керівник апарату
   
В. Коломієць

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям