Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Об установлении надбавок и доплат водителю

Об установлении надбавок и доплат водителю



   

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 06.12.2011 р. N 1095/13/84-11
   
   Про встановлення надбавок та доплат водію


   
   Департамент заробітної плати та умов праці розглянув лист щодо надбавок та доплат та інших виплат, що можуть бути встановлені водіям, зайнятим обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів, і повідомляє.
   
   Для оплати праці робітників, в т. ч. водіїв, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів, застосовуються умови оплати праці, затверджені наказом Мінпраці України від 02.10.96 р. N 77 (із змінами).
   
   Згідно з пунктом 2 цього наказу керівникам відповідних органів надано право в межах установлених фондів оплати праці установлювати робітникам, в тому числі водіям, доплати, надбавки, зазначені у цьому пункті.
   
   Крім того, згідно з примітками додатка 3 до наказу, яким затверджені розміри місячних тарифних ставок водіїв автомобілів, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів, передбачено встановлення водіям надбавок за класність та доплат за ненормований робочий день.
   
   Також керівникам відповідних органів надано право у межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисах, преміювати робітників залежно від їх особистого вкладу в кінцеві результати роботи згідно з положенням про преміювання, що діє в органі, та надавати їм матеріальну допомогу в розмірі середньомісячного заробітку.
   
   Директор Департаменту
   
О. Товстенко

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям