Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно обеспечения банковского обслуживания счетов граждан Украины

Относительно обеспечения банковского обслуживания счетов граждан Украины



   
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 14.07.2014 р. № 7592/0/14-14/8
   
   Щодо забезпечення банківського обслуговування рахунків громадян України
   
   Міністерство соціальної політики з метою забезпечення конституційних прав, зокрема права на соціальний захист, осіб, які переселяються із зони проведення антитерористичної операції (Донецька та Луганська області), просить сприяння територіальних підрозділів / органів Національного банку України у забезпеченні банківського обслуговування рахунків громадян України - одержувачів державної цільової допомоги, пенсій та заробітної плати, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції відповідно до п. 9 Плану заходів, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 червня 2014 р. № 588-р.
   
   З метою коректної ідентифікації громадян слід використовувати Довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи яка затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ України від 22.11.2012 № 1077, зразок якої був надісланий листом Мінсоцполітики від 17.04.2014 № 3710/1/14-14/8.
   
   Сподіваємось на розуміння та тісну співпрацю у напрямі забезпечення реалізації громадянами України своїх конституційних прав.
   
   Перший заступник Міністра
В. Мущинін

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям