Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно создания комиссии по социальному страхованию предприятия

Относительно создания комиссии по социальному страхованию предприятия



   

МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 27.08.2010 р. N 267/18/153-10
   
   Щодо створення комісії із соціального страхування підприємства


   
   У Департаменті соціального партнерства і загальнообов'язкового державного соціального страхування Міністерства праці та соціальної політики в межах компетенції розглянуто лист щодо нормативно-правових актів, які регламентують порядок створення комісії із соціального страхування підприємства та порядок отримання застрахованими особами та членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі - Фонд).
   
   Створення комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації передбачено Положенням про комісію (уповноваженого) із загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, яке затверджено постановою правління Фонду від 23.06.2008 р. N 25.
   
   Комісія (уповноважений) із соціального страхування підприємства діє відповідно до частини 3 статті 50 Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням" (далі - Закон).
   
   Порядок надання застрахованим особам та членам їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду, регламентується статтею 47 Закону та Порядком отримання застрахованими особами та членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду,затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 р N 12.
   
   Заступник директора
   Департаменту соціального партнерства
   і загальнообов'язкового
   соціального страхування
   
О. Постоюк

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям