Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О разъяснении по расчетам за услуги системы электронной почты НБУ

О разъяснении по расчетам за услуги системы электронной почты НБУ



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 31.10.2014 р. N 57-209/63403

   Департамент інформаційних технологій
   
Територіальним управлінням, Центральній розрахунковій палаті
   Національного банку України, банкам України

   
Про роз'яснення щодо розрахунків за надання послуг системи електронної пошти НБУ

   В результаті переключення банків - учасників системи електронних платежів Національного банку України для роботи в системі електронної пошти Національного банку України (далі - система ЕП) до головного вузла системи ЕП в Центральній розрахунковій палаті (далі - ЦРП) на виконання постанови Правління Національного банку України від 18 вересня 2014 року N 585 при розрахунку кількісних послуг ЕП НБУ відповідно до тарифів на послуги (операції), що надаються (здійснюються) Національним банком України в системі електронних платежів та у сфері розрахунково-касового обслуговування, затверджених постановою Правління Національного банку України від 12.08.2003 N 333 "Про затвердження тарифів на послуги (операції), що надаються (здійснюються) Національним банком України", зі змінами, надаємо роз'яснення щодо тарифікації послуг з передавання інформації системою ЕП для іншого замовника, що перебуває в межах області та за межами області (звичайний спосіб відправлення), та повідомляємо про наступне.
   
   Якщо банк підключився до поштового серверу TCPFOSS головного вузла системи ЕП ЦРП, то за передавання 1 Кб інформації іншому банку, підключеному до цього ж поштового серверу головного вузла системи ЕП, буде використовуватися тариф 0,20 грн., незалежно від місцезнаходження цих банків.
   
   Тариф 0,25 грн. за передавання 1 Кб інформації іншому банку буде застосовуватися у разі, якщо такі банки підключені до різних поштових серверів TCPFOSS вузлів системи ЕП (головного та територіальних).
   
   Послугу з передавання 1 Кб інформації групі замовників (відправлення за списком у режимі "COPIES", тариф 0,15 грн. х М, де М - кількість отримувачів) рекомендуємо використовувати у разі, коли отримувачами інформації в групі є лише інші замовники, а не структурні підрозділи Національного банку України. Якщо до списку отримувачів включені підрозділи Національного банку України, то передавання інформації на ці підрозділи теж буде підлягати тарифікації.
   
   Директор Департаменту
   інформаційних технологій
   
В. В. Нагорнюк

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям