Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О регламенте работы в период завершения отчетного года

О регламенте работы в период завершения отчетного года



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 08.12.2014 р. N 25-205/73085

   Департамент платіжних систем та розрахунків
   
Операційному та територіальним управлінням Національного банку України, центральному апарату,
   структурним одиницям та структурним підрозділам, навчальним закладам Національного банку України,
   банкам України та їх філіям, Державній казначейській службі України та її територіальним органам,
   Державній фіскальній службі України, Пенсійному фонду України, Асоціації українських банків, Асоціації
   "Український кредитно-банківський союз", Незалежній асоціації банків України, ПАТ "Розрахунковий центр",
   ПАТ "Національний депозитарій України", ТОВ СНВФ "Аргус"

   
Про регламент роботи в період завершення звітного року

   Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 листопада 2014 року N 1084-р "Про перенесення робочих днів у 2015 році" та у зв'язку із завершенням банківською системою України (далі - банківська система) операцій 2014 року і проведенням технологічних робіт, пов'язаних з початком нового звітного року, Національний банк України установлює для банківської системи особливий порядок роботи 29 - 31 грудня 2014 року і 5, 6 та 8 січня 2015 року.
   
   Робочий день банківської системи з п'ятниці 2 січня 2015 року переноситься на суботу 17 січня 2015 року.
   
   1, 2, 31 січня та 14 лютого 2015 року система електронних платежів Національного банку України (далі - СЕП), система електронної пошти Національного банку України, депозитарій Національного банку України, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2", Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюватимуть.
   
   З 15 до 26 грудня 2014 року СЕП прийматиме початкові платежі до 20.00.
   
   З метою забезпечення безперебійної діяльності банківської системи та своєчасної виплати заробітної плати, пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат потрібно до 30 грудня 2014 року (включно):
   
   територіальним управлінням Національного банку України здійснити підкріплення операційних кас банків готівкою в необхідних розмірах;
   
   банкам отримати в територіальних управліннях Національного банку України готівку для підкріплення операційних кас;
   
   здійснити розрахунки за готівку.
   
   Банкам з 1 до 7 січня 2015 року (включно) забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.
   
   З 1 до 5 січня (включно) та 7 січня 2015 року банки можуть здійснювати (у разі потреби) валютно-обмінні операції з готівковою іноземною валютою в пунктах обміну іноземної валюти.
   
   У разі потреби банки можуть здійснювати касові операції з 1 до 5 січня (включно) та 7 січня 2015 року. Ці операції мають бути зареєстровані та відображені в бухгалтерському обліку згідно з пунктом 2.11 глави 2 Положення про організацію операційної діяльності в банках України, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 18 червня 2003 року N 254 (зі змінами).
   
   Регламент роботи системи автоматизації процесів банківської та фінансово-господарської діяльності Національного банку України в період завершення звітного року має узгоджуватися з регламентом роботи СЕП.
   
   Офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів встановлюється та оприлюднюється 29 грудня 2014 року близько 16.00 і діє до часу його наступного встановлення 6 січня 2015 року.
   
   У дні, коли не працює Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, інформація про курси купівлі та продажу готівкової іноземної валюти банками не надається.
   
   
Особливий порядок роботи банківської системи 29, 30 грудня 2014 року

   СЕП прийматиме початкові платежі до 22.00.
   
   Регламент роботи депозитарію Національного банку України має узгоджуватися з визначеним на ці дні регламентом роботи СЕП.
   
   Система електронної пошти Національного банку України працює до завершення всіх робіт у СЕП.
   
   29 грудня Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України для уповноважених банків працює до 17.00 (останній день роботи системи у 2014 році).
   
   30 грудня Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України для уповноважених банків не працює.
   
   Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2" працює в звичайному режимі.
   
   Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" працює в звичайному режимі.
   
   30 грудня мають бути завершені всі трансакції з клієнтами.
   
   30 грудня платежі в іноземній валюті від Державної казначейської служби України через Національний банк України та АТ "Укрексімбанк" проводяться до 16.00.
   
   30 грудня Головний процесинговий центр (далі - ГПЦ) Національної системи масових електронних платежів (далі - НСМЕП), регіональний процесинговий центр НСМЕП у м. Харкові (далі - РПЦ), Центральний маршрутизатор і розрахунково-кліринговий центр (далі - ЦМ), розрахунковий банк НСМЕП, процесингові центри банківського рівня НСМЕП (далі - БПЦ) та члени НСМЕП о 10.00 проводять останній кліринг за операціями НСМЕП у 2014 році.
   
   
31 грудня 2014 року

   Розрахунки за платежами з погашення та обслуговування державного боргу між Державною казначейською службою України і Національним банком України в національній валюті проводяться до 12.30.
   
   Платежі через Національний банк України в іноземній валюті проводяться до 12.30 з датою валютування не раніше ніж 6 січня 2015 року.
   
   У разі потреби територіальні управління Національного банку України здійснюють підкріплення операційних кас банків до 12.00 у встановленому порядку.
   
   До 13.00 усі учасники СЕП можуть здійснювати початкові платежі в СЕП лише між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до Операційного та територіальних управлінь Національного банку України або органів Державної казначейської служби України. Операційне, територіальні управління Національного банку України та органи Державної казначейської служби України можуть здійснювати початкові платежі на адресу всіх учасників СЕП.
   
   Банківський день у СЕП та операційний день депозитарію Національного банку України закінчується о 15.00.
   
   Залишків коштів за транзитними рахунками 2631 "Транзитний рахунок для сум, які не були підтверджені одержувачем коштів", 3206 "Транзитний рахунок для сум, що не були підтверджені банком - одержувачем коштів", 3246 "Транзитний рахунок для сум, що не були підтверджені управлінням Державної казначейської служби України - одержувачем коштів", 3256 "Транзитний рахунок для сум, що не були підтверджені фінансовою установою - одержувачем коштів", 4631 "Транзитний рахунок для сум, які не були підтверджені одержувачем коштів" на кінець банківського дня в СЕП не повинно бути.
   
   Депозитарій Національного банку України забезпечує виключно операції зі сплати доходу та погашення державних цінних паперів та облігацій місцевих позик (далі - цінні папери), операції Національного банку України з регулювання ліквідності банківської системи, а також розрахунки за операціями з цінними паперами, що виконуються за принципом "поставка без оплати".
   
   Система електронної пошти Національного банку України працює до завершення всіх робіт у СЕП та завершення передавання файлів звітності від Центральної розрахункової палати до Національного банку України.
   
   Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України для уповноважених банків не працює.
   
   Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2" не працює.
   
   Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" працює до 13.00.
   
   ГПЦ НСМЕП, РПЦ, БПЦ, ЦМ та члени НСМЕП з 15.45 обслуговують міжбанківські трансакції в автоматичному режимі.
   
   
1 - 4 січня 2015 року

   ГПЦ НСМЕП, РПЦ, БПЦ, ЦМ та члени НСМЕП продовжують обслуговувати міжбанківські трансакції в автоматичному режимі.
   
   Члени НСМЕП забезпечують роботу відповідальних чергових з обслуговування своїх клієнтів з можливого приймання заяв на введення карток до стоп-листа відповідно до умов договорів. У цей період члени НСМЕП забезпечують функціонування телекомунікаційної та термінальної інфраструктури, що використовується для своєчасного розвантаження термінального обладнання.
   
   Кліринг за операціями НСМЕП не проводиться.
   
   
5 січня 2015 року

   Банки працюють без клієнтів і забезпечують комплекс робіт, пов'язаних з початком нового звітного року. Форми статистичної звітності N 1Д "Баланс банку", N 1Д-НБУ "Баланс" за 5 січня 2015 року не подаються.
   
   Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюються. Національний банк України до 12.00 надає банкам, Державній казначейській службі України та її органам, іншим учасникам СЕП тільки інформацію про стан їх технічних рахунків.
   
   Система електронної пошти Національного банку України працює до 19.00.
   
   Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України не працює.
   
   Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2" не працює.
   
   Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працює.
   
   Операційний день депозитарію Національного банку України не розпочинається.
   
   ГПЦ НСМЕП, РПЦ, БПЦ, ЦМ та члени НСМЕП до 9.00 продовжують обслуговувати міжбанківські трансакції в автоматичному режимі. Кліринг за операціями НСМЕП не проводиться.
   
   
6 січня 2015 року

   СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.
   
   Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України працює у звичайному режимі.
   
   Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2" працює у звичайному режимі.
   
   Емісійно-касові операції в банківській системі здійснюються у звичайному режимі.
   
   Депозитарій Національного банку України працює у звичайному режимі.
   
   Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" працює у звичайному режимі.
   
   О 10.00 ГПЦ НСМЕП, РПЦ, розрахунковий банк НСМЕП, БПЦ та члени НСМЕП проводять кліринг за операціями НСМЕП, здійсненими з 10.00 30 грудня 2014 року до 10.00 6 січня 2015 року та за операціями НСМЕП на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненими через ЦМ з 00.00 30 грудня 2014 року до 23.59 5 січня 2015 року.
   
   ГПЦ НСМЕП, РПЦ, БПЦ, ЦМ та члени НСМЕП з 15.45 обслуговують міжбанківські трансакції в автоматичному режимі.
   
   
8 січня 2015 року

   СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.
   
   Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України працює у звичайному режимі.
   
   Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2" працює у звичайному режимі.
   
   Емісійно-касові операції в банківській системі здійснюються у звичайному режимі.
   
   Депозитарій Національного банку України працює у звичайному режимі.
   
   Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" працює у звичайному режимі.
   
   О 10.00 ГПЦ НСМЕП, РПЦ, розрахунковий банк НСМЕП, БПЦ та члени НСМЕП проводять кліринг за операціями НСМЕП, здійсненими з 10.00 6 січня 2015 року до 10.00 8 січня 2015 року та за операціями НСМЕП на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненими через ЦМ з 00.00 6 січня 2015 року до 23.59 7 січня 2015 року.
   
   Строки подання звітності 31 грудня 2014 року та з 5 січня до 29 січня 2015 року наведені в додатку до цього листа.
   
   Голова
   Національного банку України
   
В. О. Гонтарева

   
   
   
Додаток

   
   
Строки подання звітності

   
31 грудня 2014 року

   Уся статистична звітність подається у звичайному режимі.
   
   
5 січня 2015 року

   1. Баланс за 31 грудня 2014 року (форми N 1Д "Баланс банку", N 1Д-НБУ "Баланс") банки, територіальні управління, структурні одиниці (крім Банкнотно-монетного двору та Фабрики банкнотного паперу м. Малин) та навчальні заклади Національного банку України складають із залишками коштів на рахунках класів 6 та 7 і надсилають файлом 01 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   2. Подається форма статистичної звітності N 521 "Інформація про курс та обсяги операцій з готівковою іноземною валютою" (файл 39) за 31.12.2014 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   3. Подаються форми статистичної звітності N 525 "Звіт про перекази іноземної валюти фізичних осіб за межі України та їх надходження в Україну" (файл F1), N 522 "Дані про рух коштів на рахунках іноземних банків, відкритих в уповноважених банках України" (файл D4), N 552 "Звіт про надходження від нерезидентів та продаж безготівкової іноземної валюти" (файли C9, D3, 27), N 555 "Звіт про переказ безготівкової іноземної валюти" (файл Е2) за 31.12.2014 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   4. Інформація за щоденними формами статистичної звітності N 310Д "Звіт про суми і вартість кредитів (у процентах річних)" та N 350Д "Звіт про суми і вартість депозитів (у процентах річних)" за 31.12.2014 подається в режимі подання файлу 01 ("Щоденні балансові дані") зі звітною датою 05.01.2015.
   
   5. Подається файл 69 "Щоденні дані залишків за окремими балансовими рахунками ОПЕРУ НБУ за значеннями параметра R011 у розрізі кодів валют" за 31.12.2014 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   6. Подається форма статистичної звітності N 538 "Звіт про купівлю безготівкової іноземної валюти за дорученням клієнтів банку, інших банків та уповноваженими банками" (файл 70) за операціями 31.12.2014 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   7. Подаються реєстри з купівлі іноземної валюти "Інформація про намір купівлі безготівкової іноземної валюти в розрізі суб'єктів" (файл 2C) та звіти "Інформація про деякі перекази безготівкової іноземної валюти з України на користь нерезидентів" (файл 2D) за операціями 31.12.2014 зі звітною датою 05.01.2015.
   
   
6 січня 2015 року

   1. Баланс за 31 грудня 2014 року (форми N 1Д "Баланс банку", N 1Д-НБУ "Баланс") банки, територіальні управління, структурні одиниці (крім Банкнотно-монетного двору та Фабрики банкнотного паперу м. Малин) та навчальні заклади Національного банку України складають без залишків коштів на рахунках класів 6 та 7 і надсилають файлом 01 зі звітною датою 06.01.2015.
   
   2. Подається форма статистичної звітності N 521 "Інформація про курс та обсяги операцій з готівковою іноземною валютою" (файл 39) за операціями, здійсненими в період з 01.01.2015 - 05.01.2015, зі звітною датою 06.01.2015.
   
   3. Інформація за щоденними формами статистичної звітності N 310Д "Звіт про суми і вартість кредитів (у процентах річних)" та N 350Д "Звіт про суми і вартість депозитів (у процентах річних)" зі звітною датою 06.01.2015 не подається.
   
   4. Подається файл 69 "Щоденні дані залишків за окремими балансовими рахунками ОПЕРУ НБУ за значеннями параметра R011 у розрізі кодів валют" за 31.12.2014 зі звітною датою 06.01.2015.
   
   5. Інформація за формою статистичної звітності N 747 "Звіт про касові обороти банку" (файл 12) за третю декаду грудня 2014 року надається територіальними управліннями до 10.00.
   
   6. Подаються щоденні файли звітності N 42 "Дані щодо максимального ризику на одного контрагента" та N С5 "Додаткові дані для розрахунку економічних нормативів" та щоденна форма статистичної звітності N 610 "Інформація про врахування субординованого боргу до розрахунку капіталу банку" (файл 79) зі звітними датами 05.01.2015 та 06.01.2015.
   
   7. Подаються декадні форми статистичної звітності N 631 "Звіт про структуру активів та пасивів за строками" (файл А7), N 618 "Звіт про залишки коштів, що розміщені в інших банках та залучені від інших банків" (файл 26) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
8 січня 2015 року

   1. Банки подають статистичну звітність за формою N 1-ПБ "Звіт банку про фінансові операції з нерезидентами".
   
   2. Інформація за формою статистичної звітності N 310 "Звіт про суми і процентні ставки за наданими кредитами та залученими депозитами (за класифікаціями контрагентів і рахунків)" (файл F4) надається за оперативними даними за грудень 2014 року.
   
   
9 січня 2015 року

   Територіальними управліннями подається форма статистичної звітності N 551 "Звіт про кількість проведених перевірок з питань дотримання законодавства під час проведення валютних операцій, виявлених порушень і вжиті до порушників заходи" (файл 62) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
12 січня 2015 року

   1. Інформація за формою статистичної звітності N 748 "Звіт про касові обороти банку" (файл 13) за грудень 2014 року надається територіальними управліннями без звіряння з місячним балансом (файл 02) до 18.00.
   
   2. Інформація за формою статистичної звітності N 762 "Звіт про реалізацію пам'ятних та інвестиційних монет України, сувенірної та супутньої продукції" (файл 55) за грудень 2014 року надається Операційним та територіальними управліннями до 18.00.
   
   3. Інформація за формами статистичної звітності N 200 "Звіт про взаємодію банку зі Спеціально уповноваженим органом з питань фінансового моніторингу" (файл D0), N 201 "Звіт з питань фінансового моніторингу про кількість окремих типів клієнтів банку" (файл D1) надається зі звітною датою 01.01.2015.
   
   4. Територіальні управління подають статистичну звітність за формою N 505 "Інформація про зареєстровані договори щодо виконання резидентами перед нерезидентами боргових зобов'язань за залученими від них кредитами та позиками в іноземній валюті" (файл 51).
   
   
13 січня 2015 року

   1. Банки подають статистичну звітність за формою N 503 "Звіт про залучення та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом" (файл 6А).
   
   2. Територіальними управліннями Національного банку України подається форма статистичної звітності N 531 "Звіт про резидентів - суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які перевищили встановлені законодавством строки розрахунків за експортними, імпортними операціями" (файл 36) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   3. Територіальні управління подають статистичну звітність за формою N 682 "Звіт про застосування Національним банком України заходів впливу, адміністративних штрафів та санкцій" зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
14 січня 2015 року

   Банки подають статистичну звітність за формами N 504 "Прогноз операцій з одержання та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом" (файл 35), N 502 "Платіжний календар та обсяги здійснених операцій в іноземній валюті за зовнішньою заборгованістю перед нерезидентами" (файл 1А).
   
   
15 січня 2015 року

   Територіальні управління подають статистичну звітність за формою N 503 "Звіт про залучення та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом" (файл 6А).
   
   
16 січня 2015 року

   Територіальні управління подають статистичну звітність за формами N 504 "Прогноз операцій з одержання та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом" (файл 35), N 502 "Платіжний календар та обсяги здійснених операцій в іноземній валюті за зовнішньою заборгованістю перед нерезидентами" (файл 1А).
   
   
20 січня 2015 року

   1. Подається форма статистичної звітності N 407 "Звіт про кількість платіжних пристроїв, що належать банку, та платіжних пристроїв і пунктів приймання готівки, що належать юридичним особам (комерційним агентам), які уклали агентські договори з банком, та обсяги прийнятої готівки за допомогою платіжних пристроїв і через пункти приймання готівки" (файл F0) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   2. Подається форма статистичної звітності N 405 "Звіт про перекази, що здійснені з використанням міжнародних систем переказу коштів" (файл Е9).
   
   3. Подаються форми статистичної звітності N 401 "Дані про операції, які здійснені із застосуванням платіжних карток, емітованих (розповсюджених) для клієнтів банку", N 402 "Дані про операції, які здійснені із застосуванням платіжних карток та їх реквізити через платіжні пристрої банку" (файл 97), N 403 "Дані про кількість емітованих (розповсюджених) платіжних карток для клієнтів банку та платіжні пристрої, що використовуються під час здійснення операцій з їх застосуванням" (файли А0 та 1С).
   
   
23 січня 2015 року

   1. Банки, територіальні управління, структурні одиниці та навчальні заклади Національного банку України формують і подають форми N 10 "Оборотно-сальдовий баланс банку", N 10-НБУ "Оборотно-сальдовий баланс" (файл 02 зі звітною датою 01.01.2015) за грудень 2014 року з урахуванням усіх здійснених коригуючих проводок із залишками коштів за рахунками класів 6 та 7.
   
   2. Подається файл 68 "Дані залишків за окремими балансовими рахунками в розрізі значень параметрів R011, R030, K030" зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
26 січня 2015 року

   1. Банки, територіальні управління, структурні одиниці та навчальні заклади Національного банку України формують і подають форми N 10 "Оборотно-сальдовий баланс банку", N 10-НБУ "Оборотно-сальдовий баланс" (файл 25 зі звітною датою 01.01.2015) без залишків коштів за рахунками класів 6 та 7.
   
   2. Інформація (остаточні дані) за формою статистичної звітності N 748 "Звіт про касові обороти банку" (файл 13) за грудень 2014 року надається територіальними управліннями до 16.00 після звіряння з місячним балансом (файл 02).
   
   3. Надається інформація за формами статистичної звітності N 391 "Звіт про стан портфеля цінних паперів (за класифікаціями контрагентів і рахунків)" (файл 07), N 363 "Звіт про цінні папери, емітовані банком, іншу заборгованість, похідні фінансові інструменти, доходи та витрати банку (за класифікаціями контрагентів і рахунків)" (файл 08), N 321 "Звіт про кредити та процентні ставки за непогашеними сумами (за класифікаціями видів кредитів та контрагентів)" (файл D5), N 360 "Звіт про депозити та процентні ставки за непогашеними сумами (за класифікаціями видів депозитів та контрагентів)" (файл D6), N 363-Н "Дані про залишки коштів за іншою заборгованістю, доходи та витрати (класифікація за секторами економіки)" (файл C8) за станом на 01.01.2015 та форма N 310 "Звіт про суми і процентні ставки за наданими кредитами та залученими депозитами (за класифікаціями контрагентів і рахунків)" (файл F4) за грудень 2014 року.
   
   
27 січня 2015 року

   1. Подаються форми статистичної звітності N 523 "Інформація про суму коштів у гривнях, використану для купівлі безготівкової іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України" (файл E0) та N 527 "Звіт про оборот готівкової іноземної валюти" (файл 73) за грудень 2014 року.
   
   2. Подаються форми статистичної звітності N 302 "Звіт про класифікацію кредитних операцій" (файл 11), N 604 "Звіт про формування резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями" (файл 30), N 605 "Звіт про формування резервів для відшкодування можливих втрат за дебіторською заборгованістю" (файл 78), N 691 "Звіт про класифікацію цінних паперів та формування резерву для відшкодування можливих втрат за операціями з цінними паперами" (файл 84) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
28 січня 2015 року

   Подаються форми статистичної звітності N 650 "Звіт про операції довірчого управління" (файл F9), N 655 "Звіт про кількість кредитних договорів та обсяги заборгованості за ними" (файл F8), N 632 "Звіт про обсяги безнадійної заборгованості за активними банківськими операціями" (файл 4А) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   
29 січня 2015 року

   Подаються форми статистичної звітності N 613 "Звіт про концентрацію ризиків за активними операціями банку з контрагентами та інсайдерами" (файл D8), N 614 "Звіт про найбільших (прямих та опосередкованих) учасників контрагентів банку" (файл D9), N 625 "Звіт про концентрацію ризиків за пасивними операціями банку" (файл Е8) зі звітною датою 01.01.2015.
   
   

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям