Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно обеспечения банковского обслуживания граждан Украины, которые перемещаются с территории Донецкой и Луганской областей

Относительно обеспечения банковского обслуживания граждан Украины, которые перемещаются с территории Донецкой и Луганской областей



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 06.08.2014 р. № 25-111/42606
   
   Про забезпечення банківського обслуговування громадян України, які переміщуються з території Донецької та Луганської областей

   
   У зв'язку з складною ситуацією, що склалася у Донецькій та Луганській областях, громадяни України змушені переселятися із зони проведення антитерористичної операції до інших регіонів України.
   
   Міністерство соціальної політики України звернулось до Національного банку України з листом від 14.07.2014 № 7592/0/14-14/8 про сприяння у забезпеченні банківського обслуговування рахунків таких громадян.
   
   Для ідентифікації громадян, які переселяються із зони проведення антитерористичної операції та які звертаються для отримання державної цільової допомоги, пенсій, заробітної плати, Міністерство соціальної політики України пропонує використовувати Довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи 1. Зразок Довідки Національний банк України надсилав банкам з листом від 23.04.2014 № 25-111/18824.    
   ____________
   
   1 Довідка, затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ України від 22.11.2012 № 1077 "Про затвердження Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів" (далі - Довідка).
   
   Враховуючи вищевикладене, для уникнення соціальної напруги, просимо докласти максимальних зусиль з розгляду звернень громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та сприяти доступу до їх рахунків, а також за їх зверненням забезпечити відкриття нових рахунків та випуск платіжних карток з метою отримання державної цільової допомоги, пенсій, заробітної плати тощо.
   
   Додаток: Лист Міністерства соціальної політики України від 14.07.2014 № 7592/0/14-14/8 у форматі pdf.
   
   Заступник Голови
Я.В. Смолій

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям