Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно перерегистрации и ликвидации субъектов внешнеэкономической деятельности

Относительно перерегистрации и ликвидации субъектов внешнеэкономической деятельности



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 23.02.2015 р. N 28-311/11505
   

   Департамент контролю, методології та ліцензування валютних операцій
   
Головному управлінню НБУ в Автономній республіці Крим, Головному управлінню НБУ по м. Києву
   і Київській області, територіальним управлінням НБУ, банкам України та їх філіям

   
Про надання інформації

   Повідомляємо, що за інформацією Державної фіскальної служби України:
   
   1. Завершено процедуру ліквідації суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України: ТОВ ВТП "Південноукраїнська вогнетривка компанія" (код за ЄДРПОУ 33985758), КАБ "Слов'янський" (код за ЄДРПОУ 9806354), ТзОВ "Кліо Транссервіс" (код за ЄДРПОУ 33359072), ЗАТ "Укрзахіденерго" (код за ЄДРПОУ 25555621) з подальшим зняттям з обліку в органах Державної фіскальної служби України;
   
   2. Перереєстровано у встановленому порядку суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, які мають прострочену дебіторську заборгованість, в інший регіон, а саме: ДП "ГазСпецСервіс ТОВ "ЧернігівГазСпецСервіс" (код за ЄДРПОУ 31275530) перереєстровано у встановленому порядку з Головного управління ДФС у Чернігівській області до Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області, ПАТ "Будмаш" (код за ЄДРПОУ 00240307) перереєстровано у встановленому порядку з Прилуцького ОДПМ ДФС у Чернігівській області до ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, ТОВ "ВОГ Рітейл" (код за ЄДРПОУ 37821544) з Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області до Центрального офісу по роботі з великими платниками податків ГУ ДФС у м. Києві, ТзОВ "Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн" (код за ЄДРПОУ 35333192) з Миколаївської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області до ОВП у м. Львові до СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів, ПП "Імпекс ЛТД" (код за ЄДРПОУ 36462121) з ДПІ у Шевченківському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області до ДПІ у Комунарському районі м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області, ТОВ "ВТК "Еврика" (код за ЄДРПОУ 32182196) з ДПІ у Шевченківському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області до ДПІ у Московському районі м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області, ТзОВ "Галагросервіс" (код за ЄДРПОУ 37362775) з ДПІ у Сихівському районі ГУ ДФС у Львівській області до Стахановської ГУ ДФС у Луганській області, ПП "Агросвіт-2009" (код за ЄДРПОУ 36584409) з ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області до ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві, ПП "Черкасибудресурси" (код за ЄДРПОУ 35158627) з ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області до ДПІ у Станично-Луганському районі ГУ Міндоходів у Луганській області, ПрАТ "Смілянський завод металевих виробів (код за ЄДРПОУ 22808429) з Смілянської ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області до Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, ТОВ "КХП "Тальне" (код за ЄДРПОУ 36013669) з Ватутінського відділення Звенигородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області до ДПІ Голосіївського району ГУ ДФС у м. Києві;
   
   3. Ліквідовано нерезидента-боржника в країні реєстрації, що документально підтверджено компетентним органом цієї країни: УЧТПП "Ледяная страна плюс" (Білорусь), УМПП "Толочинская текстильная фабрика" (Білорусь).
   
   Відповідно до Пояснення щодо заповнення форми звітності N 531 "Звіт про резидентів - суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які перевищили встановлені законодавством терміни розрахунків за експортними, імпортними операціями", затвердженої постановою Правління Національного банку України від 19.03.2003 N 124 (далі - Форма звітності N 531), у зв'язку з припиненням діяльності суб'єкта господарювання шляхом ліквідації (та внесенням запису про це до державного реєстру) банки вилучають з форми запис про відповідну заборгованість.
   
   Відповідно до пункту 18 Пояснення щодо заповнення Форми звітності N 531, у разі прийняття Національним банком України рішення про відкликання в банку банківської ліцензії (власником банку рішення про ліквідацію банку) і призначення ліквідатора, банк, що ліквідовується, повинен за станом на наступну звітну дату після дня прийняття Національним банком України рішення про відкликання банківської ліцензії та призначення ліквідатора надати інформацію про зняття з контролю всіх резидентів - суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності.
   
   Заступник директора Департаменту
   контролю, методології та
   ліцензування валютних операцій
   
Г. Д. Хромоногова

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям