Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно постановления Правления НБУ от 12.05.2014 N 265 "О внесении изменений в Инструкцию о порядке открытия, использования и закрытия счетов в национальной и иностранных валютах"

Относительно постановления Правления НБУ от 12.05.2014 N 265 "О внесении изменений в Инструкцию о порядке открытия, использования и закрытия счетов в национальной и иностранных валютах"



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 19.05.2014 р. N 25-110/24311

   
   Департамент платіжних систем та розрахунків
   
   
Територіальному управлінню НБУ, ОПЕРУ НБУ, банкам України та їх філіям,
   Незалежній асоціації банків України, Асоціації українських банків, Асоціації
   "Український кредитно-банківський союз"

   
   Надсилаємо для керівництва в роботі постанову Правління Національного банку України від 12.05.2014 N 265 "Про внесення змін до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах", зареєстровану в Міністерстві юстиції України 13.05.2014 за N 492/25269 (далі - Постанова).
   
   Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
   
   Зазначаємо, що Постанова була опублікована у газеті "Урядовий кур'єр" 17.05.2014.
   
   Додатки: файли "postanova.rtf", "porivtabl.rtf".
   
   
   Директор Департаменту
   платіжних систем та розрахунків
   
В. М. Кравець

   
   
   
Додаток

   
   
   
Порівняльна таблиця
   до проекту постанови Правління Національного банку України "Про внесення змін до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах"


Зміст положення (норм) чинного нормативно-правового акта Зміст відповідного положення (норм) нормативно-правового акта зі змінами
Глава 17 Глава 17
17.8. Банк не пізніше наступного робочого дня після дня відкриття рахунків, зазначених у пункті 17.1 цієї глави, повідомляє відповідно Центральну виборчу комісію або територіальну виборчу комісію про відкриття рахунку та його реквізити. 17.8. Банк не пізніше наступного робочого дня після дня відкриття рахунків, зазначених у пункті 17.1 цієї глави, повідомляє відповідно Центральну виборчу комісію, окружну виборчу комісію або територіальну виборчу комісію про відкриття рахунку та його реквізити.
17.10. Банк закриває рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України на п'ятнадцятий календарний день після дня офіційного оприлюднення - Центральною виборчою комісією результатів виборів, а для кандидатів на пост Президента України, не включених до виборчого бюлетеня для повторного голосування, - з дня опублікування рішення про призначення повторного голосування. 17.10. Банк закриває рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України на п'ятнадцятий календарний день після дня офіційного оголошення Центральною виборчою комісією результатів виборів, а для кандидатів на пост Президента України, не включених до виборчого бюлетеня для повторного голосування, - з дня опублікування рішення про призначення повторного голосування.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям